Επικοινωνήστε μαζί μας

Αυτός ο ιστότοπος είναι ιδιοκτησία της Did you now APP. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε σχετικές και χρήσιμες πληροφορίες στους χρήστες μας.

Όνομα εταιρείας: Did you now APP
Εγγεγραμμένη διεύθυνση: Ερενστρόλε 55, Πάτρα 262 24, Ελλάδα
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]
Τηλέφωνο: +302614125563

Διευθύνων Σύμβουλος: Gavriil Mineli
Αριθμός μητρώου: 126385963
Όνομα της αρχής καταχώρισης: Βασιλειάδης & Συνεργάτες
Διεύθυνση της αρχής καταχώρισης: Ακρίτα 55, Καλαμάτα 241 00, Ελλάδα

Υπεύθυνη για το περιεχόμενο:

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των συνδέσμων προς ιστότοπους τρίτων που μπορεί να είναι διαθέσιμοι στον ιστότοπό μας. Οι διαχειριστές αυτών των συνδέσμων είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενό τους. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημία, άμεση ή έμμεση, που προκύπτει από τη χρήση των πληροφοριών που παρέχονται στην ιστοσελίδα μας.

Πνευματικά δικαιώματα:

Όλο το υλικό στην ιστοσελίδα μας, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εικόνων, γραφικών, σχεδιασμού και λογισμικού, προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται η χρήση ή η διανομή τους χωρίς την άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την ιστοσελίδα μας ή την εταιρεία μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.

Πολιτική απορρήτου:

Σεβόμαστε την ιδιωτική σας ζωή και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Παρακαλούμε ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.